5a Jornada Fem Memòria en Record de la Batalla de l’Ebre, 80 anys…

El 29 d’abril va tenir lloc la 5a Jornada Fem Memòria en Record de la Batalla de l’Ebre tot i la pluja que va boicotejar la música a l’aire lliure i la visita als espais de la Batalla gairebé tot es va poder fer igualment. La visita es va poder fer en part poc abans que caigués la pluja i el concert es va traslladar al lloc del dinar.

Van actuar tots els artistes previstos a excepció d’Enric Hernàez que al final no va poder actuar però en canvi van actuar el Proyecto Mediavilla que a última hora es van sumar. El primer a actuar va ser el romancer major de Catalunya: el gran Jaume Arnella que va animar la sobretaula amb Bella ciao i no serem moguts, el públic assistent no el volia deixar marxar i va fer un bis amb una cançó popular ben divertida i picantona.

Després van estrenar el Proyecto Mediavilla amb músics de Turnez & Sesé i Darània i tot seguit va participar el cantautor Sergi Dantí amb el seu “Padre nuestro de las cunetas” i “Mis republicanos”. A continuació va ser el torn de Dani Caracola & Xavier Batllés que van interpretar “Obrint els ulls no hi havia un altre camí”, traducció al català de la cançó de Mike Wild, fill del brigadista anglès Sam Wild i Dani Caracola va cantar la cançó “Fem memòria”, llavor del projecte de la Brigada Intergeneracional i d’aquestes Jornades que duen el mateix nom. Finalment va tancar Kike Ubieto amb una cançó seva i una altra del grup Os Chotos.

Finalment van tancar la Jornada Emigdi Subirats i Marc March amb una xerrada sobre com va ser la Batalla de l’Ebre a Campredó i una mica de context històric del perquè es va donar i les seves conseqüències.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s